Niyazi Mısri Kültür Vakfı

Malatyamızın eğitim, kültür ve manevi hayatına hizmet etmeyi kendisine amaç edinmiştir. Üniversite ve orta öğretim öğrencilerine barınma ve ev imkanı sağlamaktadır.

OVERVIEW

The web site niyaziimisrivakfi.org currently has a traffic classification of zero (the lower the better). I detected one contacts and directions for niyaziimisrivakfi.org to help you communicate with them. The web site niyaziimisrivakfi.org has been on the internet for six hundred and fifty-nine weeks, seventeen days, twenty-two hours, and thirty-nine minutes.
Addresses
Online Since
Nov 2011

NIYAZIIMISRIVAKFI.ORG TRAFFIC

The web site niyaziimisrivakfi.org has seen alternating quantities of traffic all round the year.
Traffic for niyaziimisrivakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for niyaziimisrivakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for niyaziimisrivakfi.org

NIYAZIIMISRIVAKFI.ORG HISTORY

The web site niyaziimisrivakfi.org was started on on November 15, 2011. It is currently six hundred and fifty-nine weeks, seventeen days, twenty-two hours, and thirty-nine minutes young.
REGISTERED
November

WEBPAGE SPAN

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

WHAT DOES NIYAZIIMISRIVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of niyaziimisrivakfi.org Mobile Screenshot of niyaziimisrivakfi.org Tablet Screenshot of niyaziimisrivakfi.org

CONTACTS

Karinca Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri

MURAT KILINC

Karinca Web Tasarim ve Hosting Hizmetleri - MALATY

MALATYA, 44100

TR

NIYAZIIMISRIVAKFI.ORG SERVER

Our parsers observed that the main root page on niyaziimisrivakfi.org took seven hundred and ninety-seven milliseconds to load. I could not detect a SSL certificate, so therefore we consider niyaziimisrivakfi.org not secure.
Load time
0.797 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
130.211.102.75

NAME SERVERS

ns2.karincaweb.info
ns1.karincaweb.info

SERVER OS AND ENCODING

We found that this website is implementing the nginx/1.10.3 os.

HTML TITLE

Niyazi Mısri Kültür Vakfı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web site niyaziimisrivakfi.org states the following, "Ailenizden ve evinizden ilk defa ayrılıyorsunuz sizin için ev konforunu aratmayacak huzurlu, güvenli ve sıcacık ortamlar hazırladık." We saw that the webpage stated " Modern, huzurlu ve güvenilir çalışma ve barınma ortamlarını hizmetinize sunuyoruz." It also said " Konferans, kurs ve seminerler. Şehir içi ve şehirler arası geziler. Ömür boyu sürecek samimi dostluklar. Gaziantep - Anadolu Tevhid Vakfı." The header had Malatya Vakıf Eğitim Burs Barınma ev daire sohbet as the highest ranking optimized keyword.

SEEK SIMILAR DOMAINS

Mehmet Niyazi Mısri

8220; Bakmayın ölmüş falan dediklerine Koca NİYAZİ MISRİ ölürmü hiç! 16 Ocak 2009 Cuma. Niyazi Mısri Hazretlerinin asıl adı Mehmet dir. Babasının bir Nakşibendi tarikatı mensubu olmasına rağmen,henüz 21 yaşında genç bir vaiz iken Halveti tarikatı şeyhi Malatyalı Hüseyin efendiye intisab etmiş ve sonuna kadar bu tarikatta kalarak coşkun bir sofi olmuştur.

Niyazioğulları Adak Kurban Satış ve Kesim Merkezi Bahçelievler

Adak ve Kurbanda Yarım Asırlık Tecrübe. Niyazi Oğulları olarak güler yüzlü personelimiz ile 50 yıldır siz saygıdeğer müşterilerimize hizmet sunmaktayız . Şirketimizde güler yüzlü personelimizle, hijyenik ortamda, İslâmi usullere uygun adak ve kurbanlarınız kesilip paketlenmesi yapılır. Adak ve Kurbanda En Uygun Fiyat. Tüm kurbanlıklar tartılarak değerinde fiyatlandırılır ve adil fiyat garantisi ile satış yapılır. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Niyazi Ökmen Kerestecilik

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

NiyaziSaral.Net

Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Niyazi SARAL, 23 Kasım 2017, Perşembe.

KASTAMONU MERKEZ ÖRENCİK KÖYÜ

Ilgaz dağının gölgesinde köyde hayat. Camilerimiz bakımlı ve hizmete açıktır. Kastamonu Merkez Örencik Köyü muhtarı. Kastamonu İl Özel İdaresinde Saha Amiri.